Mere om Mads

Mads Westfall er entertainer, trubadur, sanger, sangskriver og guitarist. Han startede sin karriere som professionel entertainer i 1990, og få år efter fik han fast engagement i Tivolis Vise Vers Hus med den musikalske stand-up-duo Strengedrejerne. Ved siden af musikken uddannede han sig som jurist og fik job i bl.a. Kulturministeriet, men i 2008, da han havde etableret visetrioen Halfdanskerne og var i gang med sit første solo-album, forlod han faget for at blive spillemand på fuld tid.  

Siden er det gået stærkt. Han har udgivet 7 albums med egne sange og 5 med Halfdanskerne, flere af dem på det ansete pladeselskab Exlibris. Sangene er udgivet på CD og kan findes på Youtube, Spotify og andre streamingtjenester (links nederst på siden). Alle udgivelser er blevet spillet i DR, og det er blevet til flotte anmeldelser og flere fine hitlisteplaceringer. I 2015 blev Mads Westfall nomineret som årets sangskriver ved DMA Folk.  

Mere end noget andet er han en aktiv, dedikeret og altid oplagt live-musiker, som har spillet flere tusind koncerter i hele landet. En stor del af dem har været solo-optrædener, og også orkestrene Halfdanskerne, Westfall & Grand og Strengedrejerne har nydt godt af hans musikalitet, kreativitet og scene-tække. 

Pauserne mellem koncerterne bruger han i sit hus i Hundested, barndomsbyen som han efter 30 års fravær vendte tilbage til i 2018. Her øver han sig, skriver nye sange, læser romaner og filosofi, tænker over tilværelsen og lader op til den næste optræden.